PUURNouta is uw incassobureau en deurwaarder!

Al sinds 2002 is PUURNouta de beste deurwaarder in het Westland. Wij doen er alles aan om uw onbetaalde factuur betaald te krijgen.

Heeft u een klant die niet wil betalen? Geen zorgen wij zijn een incassobureau en deurwaarder. Wij voeren voor u het gehele incassotraject uit en adviseren u over de mogelijkheden. Als het uiteindelijk nodig is om een deurwaarder in te schakelen kunnen wij u nog steeds van dienst zijn.

Bij PUURNouta doen wij niet aan belletjes en briefjes, wij gaan er gelijk op af! Plan een gratis intake of dien gelijk uw onbetaalde factuur bij ons in!

U heeft online een factuur ingediend, wat nu?

Na het indienen van een onbetaalde factuur nemen wij uw dossier in behandeling. Bij eventuele vragen of onduidelijkheden nemen wij contact met u op. Het proces bestaat uit verschillende stappen en dit leggen wij graag aan u uit:

Gerechtsdeurwaarder

Direct de beste deurwaarder uit het Westland inschakelen?

Een deurwaarder inschakelen is nooit leuk. Zowel voor u als de debiteur niet. Maar we snappen wel dat u het geld wil ontvangen waar u recht op heeft. Onze specialisten helpen u graag verder. Plan hier een gratis intake. Ons adres: ‘s-Gravenzandseweg 4A, 2291 PE Wateringen. 

Gelijk uw onbetaalde factuur indienen en advies ontvangen? Klik dan hier! En laat ons weten wat wij voor uw bedrijf uit het Westland, Den Haag, Rotterdam en omstreken kunnen betekenen!

Waarom een deurwaarder?

– Een gerechtsdeurwaarder heeft toegang tot veel informatie.

– Voordat wij gaan procederen kunnen wij de verhaalsmogelijkheden onderzoeken. Denk hierbij gegevens navragen bij de KVK en RDW.

– Wij mogen meer dan een gewoon incassobureau, zoals beslag leggen.

Waarom PUURNouta?

– Als deurwaarder werken wij primair voor uw belang als schuldeiser. Voor schuldhulp verwijzen we uw debiteur zonodig door.

– Bij ons geen belletjes en briefjes! Wij leggen de focus op langsgaan.

– Wij maken snel het onderscheid tussen iemand die niet en wel wil betalen.