Factuur niet betaald?

Wij incasseren uw openstaande facturen.

Uw openstaande facturen zijn bij PUURNouta in goede handen.

Heeft uw klant na de herinnering zijn factuur niet betaald?  Stuur dan een aanmaning. Wordt niet betaald en u heeft een ingebrekestelling gestuurd voor openstaande facturen? Wordt er vervolgens nog steeds niet betaald? Dan is het tijd om PUURNouta gerechtsdeurwaarders in te schakelen.

Wij zorgen ervoor dat u het geld krijgt waar u recht op heeft!

PUURNouta Vordering, Deurwaarder en Incasso

Incasso, procederen en beslag

Wij gaan zorgen ervoor dat u het geld krijgt waar u recht op heeft. Uw openstaande facturen zijn bij PUURNouta Gerechtsdeurwaarders in goede handen.

Incasso zonder gedoe

Als ondernemer in het Midden en Kleinbedrijf (MKB) werk je hard om je klanten tevreden te stellen. Dan is het onacceptabel als klanten uw producten en diensten afnemen, maar die vervolgens niet betalen. Wij weten als geen ander dat het soms een uitdaging kan zijn om een onbetaalde factuur betaald te krijgen.
PUUR Nouta Den Haag Deurwaarder en Incasso

Landelijke dekking door heel Nederland

Wij zijn een puur gerechtsdeurwaarderskantoor gevestigd in het Westland. In 2002 is ons kantoor opgericht door gerechtsdeurwaarder Mark Nouta. Door de jaren heen zijn wij gegroeid tot specialist in MKB en MKB+ vorderingen. PUURNouta staat niet alleen klaar voor bedrijven, maar ook voor al uw ambtelijke- en executieopdrachten.

Stilzitten is niets voor ons

Wij gaan meteen voor u aan de slag. De vordering komt bij ons binnen, we maken een dossier aan en zorgen dat de deurwaarder direct langsgaat bij de debiteur. We steken de handen uit de mouwen en handelen de zaken zo goed en snel mogelijk af. Zo vermijden we onnodige kosten.

U en uw debiteur staan centraal

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Zowel met u als met de debiteur. Wij communiceren helder en u heeft 24 uur per dag inzage in uw lopende dossiers. Wij gaan er direct op af en voorkomen een circus aan brieven en e-mails door fysiek langs te gaan bij uw debiteur. Deze werkwijze heeft als gevolg dat een aantal van onze klanten al 20 jaar met ons samenwerken. Hier zijn wij ontzettend trots op.

Al 20 jaar

Ervaring en expertise? Daar ontbreekt het bij ons niet aan! Wij werken al een geruime tijd met incassospecialisten, juristen en gerechtsdeurwaarders. Mede dankzij onze opgebouwde ervaring kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren en weten wij welke stappen u het beste kunt nemen. Ons vak blijft zich ontwikkelen en wij ontwikkelen mee, zo breiden wij onze expertise uit met elke incassozaak.

Onze diensten

PUUR incasso

Lukt het u niet om een factuur betaald te krijgen? Dan kunt u een incassotraject starten. Hier komt (nog) geen rechter aan te pas. Een incassotraject heeft alleen zin als een debiteur zelf wil betalen. Het traject duurt zo’n 3 maanden.

PUUR procederen

Wil een debiteur niet vrijwillig betalen dan is een gang naar de Rechtbank nodig. Wij verzorgen de dagvaarding, nemen de rol waar, stellen conclusies op en begeleiden u tijdens de mondelinge behandeling van uw zaak. Wij nemen u bij de hand richting de zitting en verzorgen het gehele proces.

PUUR beslag

Incassobureaus mogen geen beslag leggen. Een deurwaarder, zoals PUURNouta wel. Zodra de rechtbank in uw voordeel heeft beslist gaan we met de uitspraak aan de slag. Helaas blijkt dat debiteuren ook na een vonnis zelden vrijwillig betalen. Dan is beslag nodig.

Wij incasseren uw openstande facturen?

Dien uw onbetaalde factuur bij ons in, of stel uw vraag. Wij helpen gelijk.