PUURNouta uw deurwaarder in Wateringen!

 

PUURNouta | Gerechtsdeurwaarders | Incasso | Wateringen

Heeft u een factuur die niet betaald wordt? Start een incassotraject bij PUURNouta. Neem contact met ons op!

Al sinds 2002 is PUURNouta de beste deurwaarder in het Westland.

Heeft u een klant die niet wil betalen? Geen zorgen wij bieden incasso, procedure en beslag. Bij PUURNouta doen wij niet aan belletjes en briefjes, wij gaan er gelijk op af! Klik hier om een gratis intake te plannen.

Waarom een deurwaarder?

– Een gerechtsdeurwaarder heeft toegang tot veel informatie.

– Voordat wij gaan procederen kunnen wij de verhaalsmogelijkheden onderzoeken. Denk hierbij gegevens navragen bij de KVK en RDW.

– Wij mogen meer dan een gewoon incassobureau, zoals beslag leggen.

Waarom PUURNouta?

– Als deurwaarder werken wij primair voor uw belang als schuldeiser. Voor schuldhulp verwijzen we uw debiteur zonodig door.

– Bij ons geen belletjes en briefjes! Wij leggen de focus op langsgaan.

– Wij maken snel het onderscheid tussen iemand die niet en wel wil betalen.

Wat is een deurwaarder?

Wij snappen dat het erg vervelend is als uw klanten de rekeningen niet betalen. De beste deurwaarder uit het Westland kan u hierbij helpen. Maar wat houdt een deurwaarder eigenlijk in?

U schakelt een deurwaarder in om het geld te innen waar u recht op heeft. Tijdens dit traject hebben wij meer mogelijkheden dan een normaal incassobureau. Zo mogen wij iemand oproepen om voor de rechter te komen met een dagvaarding. Ook hebben wij toegang tot veel informatie en kunnen wij beslag leggen.

Een onbetaalde factuur indienen bij PUURNouta 

Al 20 jaar zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers het geld krijgen waar zij recht op hebben. Voor veel bedrijven uit Den Haag en het Westland voelt dit dus ook vertrouwd. Eerst voeren wij een haalbaarheidsanalyse uit en adviseren wij u op een eerlijke wijze. Vervolgens starten wij het incassotraject. Als dit proces niet tot het gewenste resultaat leidt starten wij een procedure.

Direct de beste deurwaarder uit het Westland inschakelen?

Een deurwaarder inschakelen is nooit leuk. Zowel voor u als de debiteur niet. Maar we snappen wel dat u het geld wil ontvangen waar u recht op heeft. Onze specialisten van PUURNouta helpen u graag verder. Plan hier een gratis intake. Ons adres: ‘s-Gravenzandseweg 4A, 2291 PE Wateringen.

Gelijk uw onbetaalde factuur indienen en advies ontvangen? Klik dan hier! En laat ons weten wat wij voor uw bedrijf uit het Westland, Den Haag, Rotterdam, Wateringen en omstreken kunnen betekenen!

PuurMouta, Deurwaarder  en Incasso Den Haag