Wat is een WIK-light bezorging? (WIK brief)

Een 14-dagen (WIK) brief is een wettelijk verplichte laatste herinnering die wij bij uw debiteur thuis afgeven. Hierdoor kunnen wij de verhaalsmogelijkheden zo goed mogelijk in kaart brengen.

 

Voordat wij de incassokosten in rekening brengen, moeten wij uw debiteur 14 dagen de gelegenheid geven om alsnog zonder bijkomende kosten te betalen. In deze brief moet daarom ook vermeld worden wat de gevolgen en exacte kosten zijn, als er niet binnen deze 14 dagen betaalt wordt.

Mocht uw debiteur na deze brief het volledige openstaande bedrag aan ons betalen, dan sluiten wij het dossier. Wij brengen alleen 39 euro in rekening voor de WIK-light bezorging .

Nog geen betaling ontvangen na de WIK-light bezorging? Dan gaan wij uw debiteur schriftelijk tot betaling sommeren middels een aanmaning.

Wij gaan erop af en zorgen dat u uw geld ontvangt. Dit doen wij onder andere door langs te gaan bij uw debiteur.

Direct de beste deurwaarder uit het Westland inschakelen?

 

Een deurwaarder inschakelen is nooit leuk. Zowel voor u als de debiteur niet. Maar we snappen wel dat u het geld wil ontvangen waar u recht op heeft. Onze specialisten helpen u graag verder. Plan hier een gratis intake. Ons adres: ‘s-Gravenzandseweg 4A, 2291 PE Wateringen. 

Gelijk uw onbetaalde factuur indienen en advies ontvangen? Klik dan hier! En laat ons weten wat wij voor uw bedrijf uit het Westland, Den Haag, Rotterdam en omstreken kunnen betekenen!

PUURNouta brengt de WIK-brief