Wij zijn

PUURNouta 

Gerechtsdeurwaarders & incasso

PuurNouta gerechtsdeurwaarder

Factuur

indienen

Contact

Waarom een deurwaarder?

– Een gerechtsdeurwaarder heeft toegang tot veel informatie.

– Voordat wij gaan procederen kunnen we verhaalsmogelijkheden onderzoeken.

– Wij mogen meer dan een incassobureau, zoals beslag leggen.

Waarom PUURNouta?

– Wij werken primair voor uw belang als schuldeiser.  

– Bij ons geen belletjes en briefjes! Wij leggen de focus op langsgaan.

– Wij maken snel het onderscheid tussen iemand die niet en wel wil betalen.

 

Hoe PUURNouta problemen oplost

PuurNouta Gerechtsdeurwaarder hoe wij te werk gaan

Hoe wij van start gaan

In de eerste fase van onze samenwerking nemen wij u mee door het proces. Wij vinden het belangrijk dat alles duidelijk is, zodat u weet wat u kan verwachten.

Wij houden alle informatie met betrekking tot uw zaak bij in ons computersysteem. De gegevens zijn alleen inzichtelijk voor u en onze medewerkers. U kunt de dossiers 24 uur per dag online inzien. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele status.

Ook nodigen wij u graag uit voor een presentatie bij ons op kantoor, waarbij alle ins en outs van onze werkzaamheden aan bod komen.

Hoe wij te werk gaan

Bij PUURNouta beginnen wij altijd met een persoonlijk bezoek aan de debiteur. Het is tegenwoordig gemakkelijk om eerst een e-mail te sturen, maar langsgaan blijft het meest effectief.

Nadat wij bij de debiteur zijn geweest, wordt, waar nodig, een aantal keer contact opgenomen. Mocht dit niet tot volledige betaling leiden, dan zullen wij verder gaan met procederen. Dit houdt in dat we de debiteur gaan dagvaarden. De volgende stap is het beslag leggen om uw vordering te incasseren. Mocht u hier vragen over hebben dan kunnen we altijd even bellen.

PUURNouta intake incasso gerechtsdeurwaarder

Dit kunt u verwachten

Als ondernemer wil u niet bezig zijn met het innen van onbetaalde facturen, maar met het creëren van nieuwe kansen voor uw bedrijf. Om u te helpen verzorgen wij het gehele incassotraject en verrichten we de nodige ambtshandelingen. Ons team van incassospecialisten, juristen en gerechtsdeurwaarders staat voor u klaar.

Persoonlijke benadering

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Zowel met u als met de debiteur. Wij communiceren helder en u heeft 24 uur per dag inzage in uw lopende dossiers. Wij gaan er direct op af en voorkomen een circus aan brieven en e-mails door fysiek langs te gaan bij uw debiteur. 

Hands on mentaliteit

Wij gaan meteen voor u aan de slag. De vordering komt bij ons binnen, we maken een dossier aan en zorgen dat de deurwaarder direct langsgaat bij de debiteur. We steken de handen uit de mouwen en handelen de zaken zo goed en snel mogelijk af. Zo vermijden we onnodige kosten.

Al 20 jaar

In 2002 is ons kantoor opgericht door gerechtsdeurwaarder Mark Nouta. Ons team bestaat uit incassospecialisten, juristen en gerechtsdeurwaarders die graag voor u aan de slag gaan. Met onze ervaring en expertise kunnen wij u op een eerlijke wijze adviseren.

PUURNouta gerechstdeurwaarder

Werken bij PUURNouta

Incasso-/Executiemedewerker

Als incasso-/executiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig behandelen van incasso-opdrachten en administratieve handelingen.

Sales medewerker

Jij haalt onze nieuwe opdrachtgevers binnen en onderhoudt onze relaties. Via het beste medium en op het juiste moment.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Dien uw onbetaalde factuur bij PUURNouta in, of stel uw vraag. We helpen u gelijk.