Incasso procederen beslag

Wij willen dat uw debiteur de factuur betaalt en gaan ons daarvoor inzetten. Het is voor ons belangrijk dat u altijd op de hoogte bent van ontwikkelingen binnen uw zaken. Daarom zijn wij transparant door het gehele proces en kunt u 24 uur per dag meekijken in uw dossiers.

Factuur indienen

Onze klanten: MKB of MKB+

Onze deurwaarders werken al decennia voor het midden- en kleinbedrijf. Daarom weten we: tegenover eerlijk werk moet een volledige tijdige betaling staan. Wil een van uw relaties niet betalen? Dan kan dat een extra zorg zijn. Het MKB of MKB+ hebben niet altijd een eigen uitgebreide debiteurenafdeling. En ook als ze dat wel hebben, zijn ze niet bevoegd om alles uit de kast te halen en het geld terug te krijgen. PUURNouta is dat wel.

Wil u meer weten over onze manier van werken of heeft u een onbetaalde factuur? Bel ons op 0174 – 298 540 of plan hieronder een gratis intake en leg uw opdracht aan ons voor.

Factuur ingediend?

U heeft uw dossier(s) aan ons overgedragen. Dit kunt u van ons verwachten.

Gerechtsdeurwaarder

Onze diensten

Dien een factuur in

PUUR incasso

Lukt het u niet een factuur betaald te krijgen? Dan kunt u een incassotraject starten. Hier komt (nog) geen rechter aan te pas. Een incassotraject heeft alleen zin als de debiteur zelf wil betalen. Het traject duurt zo’n 3 maanden.

Tijdens een incassotraject mogen wij een aantal maatregelen inzetten om de debiteur tot betalen te bewegen. Dit zijn bijvoorbeeld bezoeken, bellen en brieven sturen. Gedurende dit traject bepalen we of een debiteur wel wil betalen. Hier komen we achter tijdens een live bezoek.

Als een debiteur niet wil betalen, is een gang naar de rechtbank nodig. Zie hiervoor PUUR procederen.

PUUR procederen

Wil een debiteur niet vrijwillig betalen dan is een gang naar de rechtbank nodig. De debiteur krijgt een oproep om voor de rechter te verschijnen. Wij nemen u bij de hand richting de zitting en verzorgen het gehele proces.

De rechtbank bepaalt het verdere verloop van de procedure. Moet u op de zitting verschijnen dan gaan wij met u mee. Wij doen dat bij elke rechtbank in Nederland. In de rechtbank krijgen zowel de eiser (u) en de gedaagde (debiteur) de kans om ieder de eigen kant van de zaak te vertellen.

De procedure kan tot een hoop vragen leiden voor u als eiser. Wij zijn vanaf begin af aan eerlijk richting u en kunnen vrij snel een inschatting maken van het totale traject.

debiteur betalen
Debiteur factuur betalen

PUUR beslag

Zodra de rechtbank in uw voordeel heeft beslist gaan we met de uitspraak aan de slag. Helaas blijkt dat debiteuren ook na een vonnis niet altijd vrijwillig willen betalen. Dan is beslag nodig. Wij verzorgen voor u het gehele traject. De eerste stap is een fysiek bezoek aan de debiteur. Wij, als gerechtsdeurwaarders, hebben toegang tot exclusieve informatie en zijn de enige instantie die daadwerkelijk beslagen kan leggen. Een incassobureau kan dit niet.

Hoe wij dit precies aanpakken vertellen we u graag tijdens onze ontmoeting. Als wij dat hier zouden uitleggen leest uw debiteur wellicht mee.

Dit kunt u verwachten

Bij PUURNouta gaan wij altijd voor het best haalbare. We verzorgen het gehele incassotraject en verrichten ambtshandelingen. Wij zijn rechtvaardig en werken vanuit de menselijke maat. Betrokkenheid en transparantie vinden we belangrijk. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Persoonlijke benadering

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Dit helpt ons om een eerlijke inschatting te maken van de debiteur zijn situatie. Hiermee kunnen wij de doorlooptijd van het traject goed inschatten. We blijven gedurende het traject transparant en u kunt het traject 24/7 online volgen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Hands on mentaliteit

Wij gaan meteen voor u aan de slag. De vordering komt bij ons binnen, we maken een dossier aan en zorgen dat de deurwaarder direct langsgaat bij de debiteur. We steken de handen uit de mouwen en handelen de zaken zo goed en snel mogelijk af. Zo vermijden we onnodige kosten.

Al 22 jaar

In 2002 is ons kantoor opgericht door Mark Nouta. Ons team bestaat uit incassospecialisten, juristen en gerechtsdeurwaarders die graag voor u aan de slag gaan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u op een eerlijke wijze adviseren.

Over ons

Het geld ontvangen waar u recht op heeft?

Dien uw factuur bij ons in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.