Wij zijn

PUURNouta 

Gerechtsdeurwaarders & incasso

Factuur

indienen

Puur Nouta gerechtsdeurwaarder

U bent

advocaat?

Waarom een deurwaarder?

– Een gerechtsdeurwaarder heeft toegang tot veel informatie.

– Voordat wij gaan procederen kunnen we verhaalsmogelijkheden onderzoeken.

– Wij mogen meer dan een incassobureau, zoals beslag leggen.

Waarom PUURNouta?

– Wij incasseren uw vordering en zijn geen schuldhulpverlener voor uw debiteur.

– Bij ons geen belletjes en briefjes! Wij leggen de focus op langsgaan.

– Wij maken snel het onderscheid tussen iemand die niet en wel wil betalen.

 

Hoe PUURNouta problemen oplost

Puur Nouta Gerechtsdeurwaarder hoe wij te werk gaan

Hoe wij van start gaan

Om er voor te zorgen dat u weet wat u van ons mag verwachten nemen we u graag mee door het proces. Dit is de eerste fase van onze samenwerking. Centraal staat dat alles duidelijk is voor u, dit doen wij door transparant te zijn richting u als klant.

We houden alle informatie met betrekking tot uw zaak bij in ons computersysteem. De gegevens zijn alleen inzichtelijk voor u en onze medewerker. U kunt uw dossiers op ieder moment van de dag online inzien. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele status.

Wij nodigen u graag uit voor een presentatie bij ons op kantoor, waarbij alle ins en outs van onze werkzaamheden aan bod komen.

Hoe wij te werk gaan

Bij PUURNouta beginnen wij altijd met een persoonlijk bezoek aan de debiteur. Het is tegenwoordig gemakkelijk om eerst een e-mail te sturen, maar langsgaan blijft het meest effectief.

Nadat we langs zijn gegaan, wordt, waar nodig, een aantal keer contact opgenomen. Mocht dit niet tot volledige betaling leiden, dan zullen wij verder gaan met procederen. Dit houdt in dat we de debiteur gaan dagvaarden. De volgende stap is het beslag leggen om uw vordering te incasseren. Mocht u hier vragen over hebben dan kunnen we altijd even bellen.

Intake incasso gerechtsdeurwaarder

Dit kunt u verwachten

Bij PUURNouta gaan we altijd voor het beste resultaat. U als ondernemer wilt bezig zijn met het creëren van nieuwe kansen voor uw bedrijf. Onze core business is het innen van openstaande facturen en onze specialisten nemen dit werk graag voor u uit handen. We verzorgen het gehele incassotraject en we verrichten de nodige ambtshandelingen. Rechtvaardig en werken vanuit de menselijke maat dat is waar PUUR Nouta voor staat. Betrokkenheid en transparantie vinden wij belangrijk. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Waar een ander stopt, pakken wij door. Ons team staat voor u klaar.

Persoonlijke benadering

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Zowel met u als met de debiteur. Wij communiceren helder en u heeft 24 uur per dag inzage in uw lopende dossiers. Samen lossen we het op. Wij gaan direct op de debiteur af.

Hands on mentaliteit

Wij gaan voor u aan de slag en bijten ons in iedere zaak vast. We werken snel en effectief. Zo vermijden we onnodige kosten.

Al 20 jaar

PUUR Nouta is in 2002 opgericht. Ons team van enthousiaste en ervaren incassospecialisten staan voor u klaar om uw zaak op te lossen. Onze ervaring en expertise in het vak stellen wij beschikbaar om u zo goed mogelijk te adviseren.

PUUR noura gerechstdeurwaarder

Werken bij PUURNouta

Incasso-/Executiemedewerker

Als incasso-/executiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig behandelen van incasso-opdrachten en administratieve handelingen.

Sales medewerker

Jij haalt onze nieuwe opdrachtgevers binnen en onderhoudt onze relaties. Via het beste medium en op het juiste moment.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Dien uw onbetaalde factuur bij ons in, of stel uw vraag. We helpen u gelijk.